Spletni imeniki

Spletni imeniki – da boste postali vidni na spletu

Velikokrat se mogoče sprašujemo, kaj vse je potrebno storiti, da bomo s spletno stranjo vidno na spletu. Gotovo je med zagonom spletne strani ključnega pomena tudi storitev, ki se imenuje ‘vpis v spletne imenike’. Tako bomo lahko kasneje s spletno stranjo pridobivali obiskovalce in uporabnike vaše spletne strani. Že sama beseda spletni imeniki je popolnoma logična, saj delujejo kot nekašno kazalo spletnih strani. Poznamo veliko različnih vrst spletnih imenikov oziroma tako imenovanih direktorijev.

 

Spletni imeniki brez katerih enostavno ne gre

Povratne povezave na vašo spletno stran dandanes predstavljajo ključni pomen optimizacije spletnih strani, brez katerih si pravzaprav storitve ne znamo predstavljati. Z nami boste preko vpisa v spletne imenike naredili prvi korak pri prepoznavnosti vašega podjetja tako med svetovno javnostjo, kot tudi med samimi iskalniki.

Spletni imeniki predstavljajo nekaj kvalitetnih povezav na vašo spletno stran, s katero želite uspeti. Naši strokovnjaki za spletne strani in optimizacijo spletnih strani vam bodo vašo stran ponesli v svet z vpisom v spletne imenike.

 

Spletni imeniki, ki so ključnega pomena

Kot smo že omenili, poznamo več različnih vrst spletnih imenikov, kjer je dobro vpisati spletno stran. Vašo novo ali prenovljeno spletno stran naši strokovnjaki vpišejo med glavne iskalnike. Slovenski in svetovni spletni imeniki, ki so del našega procesa pa so:

  • Google
  • Yahoo
  • Najdi.si
  • Asistenca24.com
  • EuroBusinessCatalog.eu

Zavedamo se, da je vidnost na spletu tista, ki je najbolj pomembna. Spletni imeniki in poznavanje delovanja le teh so naša ključna prednost, ki jo z veseljem delimo z vami. Na podlagi neprestanih izobraževanj, izkušenj ter seveda znanja, vam bomo storitev izdelali profesionalno, strokovno in tako, da boste maksimalno zadovoljni.

Vaša spletna stran bo z vpisom v spletne imenike postala vidna iskalnikom in posledično potencialnim kupcem. Vsekakor je to prednost, ki si jo želi prav vsak lastnik spletne strani. Z nami boste vašo spletno stran ponesli v širni virtualni sveti in skozi čas želi uspehe ter rezultate. Zaupajte našim strokovnjakom, ki vam bodo ponudili kvaliteto in znanje.

spletni_marketing_logo

Naročite informativno ponudbo!