E-mail marketing

E-mail marketing – najboljša izbira za vaše podjetje

Eden izmed najuspešnejših načinov promocije podjetje je v današnji dobi moderne tehnologije ravno e-mail marketing. Z njim redno obveščamo stranke o akcijah, ponudbah, popustih, novih izdelkih ter ponudimo zanimivo dodatno vsebino v obliki nasvetov oziroma novic. E-mail marketing je na žalost v Sloveniji še vedno premalo izkoriščen, saj večina ljudi vidi to kot del vsiljivosti in nadlegovanja. Vseeno pa temu ni tako, če znate e-mail pravilno oblikovati in mu dodati izjemno zanimivo vsebino. Mi vam pri tem pomagamo od začetka do konca izdelka, ki bo primeren za potencialne stranke. Skupaj z nami boste ustvarili uspešno e-mail kampanjo, ki vam bo gotovo prinesla dobre rezultate.

 

E-mail marketing poveča možnosti za uspeh

E-mail marketing je namreč izjemno učinkovito orodje za komuniciranje s potencialnimi strankami oziroma potrošniki. Čeprav je potrebno zbrati veliko bazo potencialnih kupcev, na koncu rezultat poveča možnosti za uspeh vaše storitve, prodaje izdelka, prepoznavnosti celotnega podjetja in še bi lahko naštevali.

Ravno zaradi tega, ker se številna podjetja in posamezniki e-mail marketinga lotijo na neprofesionalen način, lahko privede do občutka vsiljivosti in nelagodja naslovnika. E-mail marketing mora biti zasnovan na podlagi številnih raziskav o potencialnih naslovnikih in ustreznosti vsebine. Nikakor ni dobro, da se stvari lotimo sami, saj lahko kaj hitro dosežemo negativen učinek. Naša ekipa je strokovno izobražena na področju e-mail marketinga in spleta, zaradi česa lahko ustvari zanimiv e-mail, ki bo razveselil naslovnika.

Naše prednosti, s katerimi boste korak pred konkurenco so:

  • sestava profesionalnega e-maila
  • prihranek na času in denarju
  • e-maili po vaših željah in naših izkušnjah
  • pomoč pri gradnji baze uporabnikov
  • optimizacija e-maila
  • privlačno oblikovanje e-maila
  • svetovanje na podlagi praktičnih izkušenj
  • personalizacija e-maila
  • podrobna statistika

 

E-mail marketing na podlagi večletnih izkušenj

Z našimi večletnimi izkušnjami bomo pripomogli k vaši večji prepoznavnosti in seveda povečali možnosti za uspeh. Sodelovanje z našo ekipo vam bo prineslo nov zagon in veselje do širjenja potencialnih strank. Naš cilj so zadovoljne stranke k čemer venomer sledimo. In tako ni nič drugače pri profesionalno izdelanem načrtu za vaš e-mail marketing.